Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.34
2 stars: Prost
212 pareri

Aparat fitness Total Core

0 stars: 0.00 din 0 pareri

145 lei
Cod produs
1051
Pe stoc
Da
Descriere
Acest aparat de exercitii pentru abdomen model Total Core este este un aparat de fitness. Total core aparat fitness este construit special pentru zona abdominala. Aparat fitness model total core va ofera un antrenament complet, bazat pe o miscare simpla si continua, toate acestea intr-o pozitie confortabila. Cu aparat fitness Total Core veti lucra orice zona a abdomenului, inclusiv partea superioara, muschii oblici laterali, dar si cei ai spatelui.

Rezultatele vor fi vizibile dupa doar 10 zile de antrenament cu acest aparat fitness model Total Core!

Acest tip de antrenament va ofera mai multa rezistenta si putere si ajuta la stimularea metabolismului, adica arderea caloriilor mai repede! Aparat Fitness Total Core ofera un suport complet si confortabil pentru cap si gat cu o actiune de rulare, care simuleaza un masaj bland.
Aparat exercitii Total Core, aparat de fitness foarte confortabil, compact si usor, fabricat din materiale de inalta calitate concepute pentru a dura o viata si poate fi impachetat si depozitat cu usurinta.

Secretul acestui aparat fitness Total Core, se ascunde in constructia acestuia, in timpul ridicarilor, va ajuta, dar opune rezistenta cand va culcati pe spate, obligand in acest fel toti muschii sa lucreze in permanenta (abdominali, oblici sau ai mijlocului).
Cum functioneaza aparat de exercitii pentru abdomen Total Core - aparat fitness? A�nca de la inceputul antrenamentului muschii se incordeaza, in acest fel obtineti maximul dintr-un antrenament! A�n aparat sunt incastrate arcuri care va ajuta progresiv la cele mai grele miscari: - la ridicari, in acest fel gatul si spatele nu sunt suprasolicitate! A�n acelasi timp datorita functiei de opunere a rezistentei suplimentare,cand va culcati pe spate, va intareste spatele, da forma soldurilor si taliei.

Greutatea maxima suportata: 120kg.
Pachetul aparat de exercitii pentru abdomen Total Core contine :  Total Core - aparat fitness;
DVD cu exercitii
Calculator cu display digital (puteti urmari progresul dvs.)
Acum puteti efectua exercitiile dorite chiar la d-voastra acasa cu acest aparat fitness model Total Core!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura