Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.35
2 stars: Prost
211 pareri

Aparat pentru fitness Revoflex Xtreme

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei
Cod produs
6592
Pe stoc
Da
Descriere
Aparat pentru fitness Revoflex Xtreme, va ajuta sa eliminati kilogramele in plus rapid si sigur chiar la D-vaostra acasa folosind zilnic aparatul de fitness.

Folosind zilnic 20-30 minute acest aparat isi va arata roadele chiar din primele 2 saptamanii datorita coardelor elastice, aparat fitness amplifica forta exercitata de aproximativ 4 ori fata de exercitiile normale, iar muschi lucrati vor fi mult mai solicitati.

Nu este recomandat folosirea lui intensa in primele zile, maxim 20 minute pe zi deoarece acest aparat lucreaza muschi mult mai intens.

Aparat de fitness Revoflex Xtreme, lucreaza grupele de muschi: fesieri abominali atat muschi picioarelor si cei ai bratelor inclusive bicepsi.

Revoflex Xtreme a fost conceput pentru a slabi rapid si pentru a va modela corpul. Un mod simplu, eficient si rapid pentru antrenarea corpului si pentru a scapa de kilogramele in plus!

Prodsul Revoflex Xtreme se utilizeaza foarte usor. Este indicata indreptarea corpului. Mainile se vor impinge in fata iar picioarele in spate.

Presiunea exercitata de aparat va va pune la lucru serios.
Saculetul nu este inclus in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura