Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.34
2 stars: Prost
212 pareri

Aparat fitness Easy Curves

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei
Cod produs
6016
Pe stoc
Da
Descriere
Aparat fitness Easy Curves, este un aparat revolutionar de fitness pentru doamne si domnisoare, aparat fitness pentru marirea si tonifierea bustului pentru ca doar prin exercitiu se intareste musculatura sanilor.

Aparat fitness Easy Curves se bazeaza pe un sistem unic de rezistenta dubla ce actioneaza atat atunci cand trageti, dar si atunci cand impingeti in timpul exercitiilor, astfel putand lucra multe grupe de muschi de la nivelul abdomenului, spatelui si pieptului, dar si ale bratelor.

Aparat fitness Easy Curves ridica, tonifica si mareste bustul. Dupa doar 5 minute de exercitii zilnice, veti observa rezultate in maxim 30 de zile.

Aparatul are 6 niveluri de rezistenta ce regleaza intensitatea exercitiilor. Aparat fitness Easy Curves este prevazut cu manere moi, care stopeaza alunecarea. Pachetul contine un mic manual cu exercitiile pe care le puteti face cu acest aparat.

Atentie!
Avand in vedere ca acest aparat implica activitate fizica, inainte de a-l folosi este recomandat sa consultati un medic. Sunt restrictii privind utilizarea Easy Curves pentru copii si femei gravide.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura