Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.34
2 stars: Prost
212 pareri

Masina de tocat carne HB-3415MV, 1200W, 1Kg/min

0 stars: 0.00 din 0 pareri

370 lei
Cod produs
HB 3415
Pe stoc
Da
Descriere
Masina de tocat carne HB-3415 a fost proiectata pentru a va usura munca in bucatarie si pentru a va oferi mijloacele corespunzatoare de preparare a diverselor tipuri de alimente in conditii eficiente si in timp util.
Acesta este un produs performant, prevazut cu o putere a motorului de 1200W, in plus, dispune de o capacitate de tocare de 1Kg/min, o treapta de viteza universala si buton Reverse. Acesta din urma (butonul Reverse) are rolul de a preveni,dar si de a remedia situatiile in care masina de tocat se blocheaza - aceasta functie inverseaza directia de rotire a cutitelor in interiorul aparatului, pentru a orienta materia prelucrata inapoi spre gura de alimentare. De asemenea, aceasta optiune este eficienta si pentru a goli masina dupa incheierea procesului de tocare, fara a permite risipa de alimente.
Masina de tocat Hausberg HB-3415 ofera diversitate de accesorii, constituind nu numai un aparat eficient, ci si unul multifunctional. Asadar, modelul este insotit de:
3 discuri de tocare din otel - disc tocare fina (3 mm), disc tocre grosime medie (5 mm), disc tocare grosime mare (7mm);
Cutit de taiere cu lame din otel inoxidabil;
Accesoriu (palnie) pentru carnati;
Accesoriu pentru Kibbe (preparat specific oriental);
Accesoriu impingere alimente;
Tavita suport.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura