Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.34
2 stars: Prost
212 pareri

Masina electrica de tocat carne HB 3440, 1600 W, 1 kg/min

0 stars: 0.00 din 0 pareri

380 lei
Cod produs
HB 3440
Pe stoc
Da
Descriere
Masina de tocat carne Hausberg HB-3440 a fost proiectata pentru a va usura munca in bucatarie si pentru a va oferi mijloacele corespunzatoare de preparare a diverselor tipuri de alimente in conditii eficiente si in timp util.
Aceasta este un produs performant, prevazut cu o putere instalata a motorului de 1600 W. In plus, dispune de o capacitate de tocare de 1 kg/min, o treapta de viteza universala si buton Reverse. Acesta din urma (butonul Reverse) are rolul de a preveni, dar si de a remedia situatiile in care masina de tocat se blocheaza - aceasta functie inverseaza directia de rotatie a cutitelor in interiorul aparatului, pentru a orienta materia prelucrata inapoi spre gura de alimentare. De asemenea, aceasta optiune este eficienta si pentru a goli masina dupa incheierea procesului de tocare, fara a permite risipa de alimente.
Masina de tocat Hausberg HB-3440 ofera o diversitate impresionanta de accesorii, constituind nu numai un aparat eficient, ci si unul multifunctional.

Caracteristici generale:
3 discuri de tocare din otel - disc tocare fina (3 mm), disc tocare grosime medie (5 mm), disc tocare grosime mare (7 mm)
Cutit de taiere cu lame din otel inoxidabil
Accesoriu (palnie) pentru carnati
Accesoriu pentru Kibbe (preparat cu specific oriental)
Accesoriu impingere alimente
Tavita suport
Loc de depozitare accesorii.

Specificatii tehnice:
Putere: 1600 W
Material: aluminiu
Material: otel
Numar de site: 3
Capacitatea de maruntire: 1 kg/min
Trepte de viteza: 1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura