Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.35
2 stars: Prost
211 pareri

Aparat masaj picioare cu infrarosu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

170 lei
Cod produs
1044
Pe stoc
Da
Descriere
Aparat masaj picioare cu infrarosu este un aparat masaj pentru toate varstele. Aparat masaj picioare este folosit exclusiv pentru talpile picioarelor, cu un beneficiu suplimentar si anume caldura produsa de razele infrarosii. Folosind Aparat masaj picioare puteti alege una din treptele de viteze pentru vibratii din ce in ce mai profunde. Folositi aparat masaj picioare pentru talpi in sesiuni de 15 minute, pentru a va mentine relaxata.

Picioarele indura prea mult stres in timpul vietii noastre de zi cu zi si sunt adesea neglijate la sfarsitul zilei. Bucurati-va de un masaj relaxant al picioarelor chiar la dumneavoastra acasa cu acest aparat masaj picioare.

Aparat masaj picioare are o carcasa de plastic si se poate aseza direct pe podea. Acesta utilizeaza infrarosu pentru a stimula punctele de acupunctura ale talpii picioului. Folositi acest aparat masaj maxim 15 minute, lasand o pauza pana la urmatoarea sesiune.

Caldura razelor infrarosii.

Porniti aparatul de la buton. Setati viteza dorita. Lumina razelor infrarosii va porni instantaneu. Puneti-va picioarele pe aparat si puteti simti caldura de sus in jos. Razele infrarosii ofera un masaj care adauga caldura la experienta dvs, pentru masaj terapeutic.

Beneficii Aparat masaj picioare:
1. Prin acest tip de masaj capilarele se intind si suprafata pielii se curata, datorita stimularii glandelor sebacee. Primiti un masaj si veti avea in plus o piele mai neteda.

2. Aceasta imbunatateste, de asemenea, fluxul de sange din structurile subcutanate si face ca structura subcutanata sa fie mult mai robusta.

3. Reduce stresul si durerea
Instructiuni folosire Aparat masaj picioare: Ramaneti asezat atunci cand folositi aparatul de masaj. Nu va ridicati in picioare stand pe aparat.

Folositi o carpa uscata sau putin umeda pentru a curata aparatul. Nu il puneti intr-un vas cu apa.

Depozitati-l intr-un loc uscat.
Inainte de utilizare, consultati un medic, in special daca suferiti de o boala grava.

Caracteristici tehnice Aparat masaj picioare cu infrarosu: Frecventa: 50Hz.
Temperatura maxima: in jur de 45 de grade Celsius.
Amplitudine: +/-2.0mm.
Putere de vibrare: 16-22W.
Frecventa de vibrare: 1000-5000/minut.
Timp de functionare: 15 min
Greutate: 1.6kg..
Putere intrare: 3W
Voltaj: 200V.

Doar la noi gasiti Aparat masaj picioare la un pret imbatabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura