Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.35
2 stars: Prost
211 pareri

Covor reflexoterapeutic pentru masajul picioarelor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 lei
Cod produs
8163
Pe stoc
Da
Descriere
Covor Reflexoterapeutic pentru Masajul Picioarelor, dispune de multe puncte de simulare de diferite culori si dimensiuni care iti vor masa usor talpile picioarelor si iti vor da un sentiment de relaxare generala a intregului corp. In talpi sunt toate terminatiile nervoase ale corpului uman, asa ca daca faci o simpla plimbare cu talpile desculte de 10-15 minute pe acest covor cu masaj, te vei simti mai bine si mai relaxat.

Reflexoterapia prin masaj in talpa piciorului este o stiinta alternativa care se ocupa cu actionarea asupra punctelor de reflex care corespund tuturor organelor si sistemelor din organism.Masajul in talpa cu ajutorul covorasului poate fi aplicat tuturor categoriilor de varsta, avand atat un scop de preventie, cat si de tratare a unor afectiuni acute sau cronice.Prin utlizarea covorasul reflexoterapeutic se foloseste propria greutate a persoanei pentru masarea zonelor reflexogene din talpa.Pe parcursul unei sedinte (10 - 15 minute pe zi), pacientul va resimti diverse senzatii, de la relaxare pana la o usoara durere sau disconfort in zona talpilor sau a picioarelor.

Dimensiune: lungime 170cm x latime 35cm.
ATENTIE!
Se recomanda purtarea sosetelor pentru prima utilizare.
Toti avem praguri diferite de durere, astfel incat majoritatea dintre noi vor trebui sa regleze efectul la inceput prin punerea unei carpe sau a unui prosop subtire pe covor pentru a atenua presiunea.Acest covor nu este un produs medical si nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala! Consultati intotdeauna medicul dumneavoastra!
Produsul este realizat din plastic.

Cumpara Covor Reflexoterapeutic pentru Masajul Picioarelor, la un pret rezonabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura