Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 8 ani.
2.39
2 stars: Prost
202 pareri

Matura electrica Swivel Sweeper G6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei
Brand
3001
Pe stoc
Da
Descriere
Swivel Sweeper G6 este o matura electrica cu functii de aspirator si matura rotativa. Aceasta matura electrica are fuctia de aspirator. Swivel Sweeper este matura electrica care nu trebuie sa lipseasca din casa d-voastra. Matura electrica model Swivel Sweeper G6 este dotata cu un sistem inovativ cu acumulator ceea ce permite lipsa cablului. Matura electrica Swivel Sweeper G6 se roteste 360 de grade fara a fi nevoie de indoire. Cu Matura electrica Swivel Sweeper G6 beneficiezi acum pana la 45 de minute de lucru. Aliatul d-voastra pentru a face curatenie:Swivel Sweeper G6- matura electrica - matura rotativa.La noi gasiti cel mai bun raport calitate-pret pentru matura electrica rotativa Swivel Sweeper G6.

Aplicatii noi la matura electrica model Swivel Sweeper G6 : Pliabila pentru a ajunge in locuri stramte fara a te apleca;

Sistem de golire mai inovativ- doar apesi cele 2 cleme - fara a scoate containerul afara;

Periuta de curatare cu 2 capete si prindere circulara;

Magnet de pridere pentru Stick.

Matura rotativa curata podelele si covoarele in cel mai rapid si eficient mod.

Dotata cu o tehnologie de ultima ora matura Swivel Sweeper G6 face ca praful, scamele si murdaria, odata aspirate sa fie depozitate in caseta colectoare fara a le imprasia.
SWIVEL SWEEPER G6 este o matura rotativa: cu un cap de aspirare care se roteste 360 de grade pentru a fi folosita si prin zonele greu accesibile, sub masa, pat, colturi. Datorita periilor rotative, matura electrica o puteti folosi cu succes pe orice suprafata (gresie, parchet, marmura, covoare) si pentru aspirarea parului de animale; fara cablu care incurca; fara sac- toata mizeria este acumulata intr-o caseta care se curata si se spala, astfel nu mai sunteti nevoiti sa cautati saculeti.

Daca sunteti alergici, utilizati matura electrica Swivel Sweeper G6 pentru a inlatura mizeria fara a mai ridica si raspandi praful prin casa asa cum o face o matura obisnuita. Aceasta matura rotativa Swivel Sweeper G6 este usor de folosit, chiar si de copii. Deoarece este demontabila, nu ocupa saptiu si poate fi depozitata oriunde. Acum, cu SWIVEL SWEEPER G6 aveti posibilitatea de a curata podelele si covoarele in cel mai rapid si eficient mod! Secretul succesului in tehnologia cu vid si sistem rotativ de curat are patru perii - Swivel Sweeper G6.La matura electrica Swivel Sweeper G6 puternicul motor cu patru perii simultan si toate cele patru laturi colecteaza si patrunde cu usurinta sub mobilier, scaune si colturi,chiar sub pat. Matura electrica model Swivel Sweeper curata covoare, ceramica, parchet din lemn, scari. Acum chiar si copii sau persoanele in varsta pot folosi cu usurinta matura electrica Swivel Sweeper.
Caracteristici matura electrica Swivel Sweeper G6:
Maner reglabil;
Confectionate din material de calitate;

Greutate (numai 0 , 9 kg);

Colectare gunoi in patru directii;

Usor de golit gunoiul;

Acumulator reincarcabil (dureaza pana la 45 de minute in modul de lucru),360 de grade de rotatie pentru deplasarea usoara de-a lungul casei;

Cu toate acestea, o mai buna calitate cu un motor mai puternic si baterie;
Culoare Rosu;

Functioneaza 45 de minute cu o singura incarcare;

Flux de lucru - 1300 mA;

Capacitate baterie 1500 mAh;

Durata de viata utila a bateriei este de 400 saptamani;
Incarcarea la capacitatea maxima : 10 -12 ore;

Volum de 0,5 litri;

Viteza de rotatie perie de 1200 rpm.

Pachetul matura electrica Swivel Sweeper G6 contine: 1 Acumulator ;
Incarcator pentru baterii;

Unitate centrala fara fir. ( Swivel Sweeper G6 );

Manerul metalic extensibil;

Accesoriu pentru curatat reziduurile colectate in caseta.

La noi gasiti calitate superioara la pret accesibil pentru pachetul matura electrica cu functia de matura rotativa model Swivel Sweeper G6!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura