Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 8 ani.
2.39
2 stars: Prost
202 pareri

Matura electrica Swivel Sweeper G2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei
Brand
6070
Pe stoc
Da
Descriere
Matura electrica Swivel Sweeper G2, noua matura rotativa Swivel Sweeper G2 este dotata cu un sistem inovativ cu acumulator, fara a necesita cablu si saculet.

Matura rotativa electrica G2 curata podelele si covoarele in cel mai rapid si eficient mod. Pliabila pentru a ajunge in locuri stramte fara a te apleca cu un sistem de golire mai inovativ - doar apesi cele 2 cleme - fara a scoate containerul afara.

Puteti matura cu usurinta parchetul, gresia, covorul si in cele mai greu accesibile locuri. Aceasta perie aduna praful si mizeria intr-un compartiment colector fara a mai fi imprastiata in afara.

Este foarte usor de manipulat, fara sa fiti incomodati de cabluri. Secretul este ca acest produs combina puterea de curatare cu patru tipuri de actiuni: rotire, curatare, periere si strangerea mizeriei. Matura electrica G2 are un maner care se poate extinde, este foarte usor si se poate strange cu usurinta. Se livreaza cu acumulator si adaptor.

Dotata cu o tehnologie de ultima ora matura electrica G2 face ca praful, scamele si murdaria, odata aspirate, sa fie depozitate in caseta colectoare fara a le imprastia.

Matura electrica G2 este o matura rotativa: cu un cap de aspirare care se roteste la 360 de grade pentru a fi folosita si prin zonele greu accesibile, sub masa, pat, colturi. Datorita periilor rotative, o puteti folosi cu succes pe orice suprafata (gresie, parchet, marmura, covoare) si pentru aspirarea parului de animale. Fara cablu care va poate incurca si fara sac( toata mizeria este acumulata intr-o caseta care se curata si se spala, astfel nu mai sunteti nevoiti sa cautati saculeti).

Swivel Sweeper G2, noul model de matura rotativa se ocupa in locul tau de curatarea locurilor greu accesibile, astfel ca nu va mai fi o problema, datorita celor 4 perii rotative.

Daca sunteti alergici, utilizati aceasta matura pentru a inlatura mizeria fara a mai ridica si raspandi praful prin casa asa cum o face o matura obisnuita. Aceasta matura rotativa este usor de folosit, chiar si de copii.

Deoarece Matura electrica Swivel Sweeper G2 este demontabila, nu ocupa spatiu si poate fi depozitata oriunde. Acum, cu Matura electrica Swivel Sweeper G2 aveti posibilitatea de a curata podelele si covoarele in cel mai rapid si eficient mod!
Pachetul Matura electrica Swivel Sweeper G2 contine:
Acumulator;

Incarcator pentru baterii;

Unitate centrala fara fir;

Baterie reincarcabila de 7,2V;

Manerul metalic extensibil;

Incarcator baterii;

Accesoriu pentru curatat reziduurile colectate in caseta;

Manualul de instructiuni.
Caracteristici Matura electrica Swivel Sweeper G2:
Functioneaza cu baterie reincarcabila de 7,2V;

Se poate folosi timp de 45 de minute cu o singura incarcare;

Poate fi folosita cu usurinta pentru a aspira murdaria din locurile greu accesibile;

Rotire la 360 grade;

Maner extensibil;

Este foarte usoara si facil de manuit;

Culoare disponibila: rosu;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura