Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.35
2 stars: Prost
211 pareri

Aeroterma portabila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei
Cod produs
9466
Pe stoc
Da
Descriere
Aeroterma portabila Handy Heater, se poate folosi si instala in orice punct din locuinta D-voastra, nu are nevoie de cablu si este deosebit de economic deoarece consuma foarte putin curent electric.

Cu ajutorul acestei aeroterme inovative puteti incalzi o suprafata de pana la 23 m2 cu un cost al energiei electrice redus. Mini aeroterma Handy Heater este foarte usor de utilizat in 2 pasi simpli, Handy Heater este imediat gata de functionare, conectati mini aeroterma fara fir la o priza electrica de perete, apasati butonul pornire si imediat aparatul functioneaza.

Puteti seta temperatura dorita de la termostatul digital si cu ajutorul ventilatoarelor incastrate, aerul cald circula in incapere.

Aceasta aeroterma poate fi utilizata in dormitor, camera copilului, bucatarie, sufragerie, sera, birou, casa de vacanta, in garaj sau in orice alt loc unde este nevoie de incalzire eficienta si rapida cu un consum redus de energie.

Aeroterma portabila este ideala pentru serile racoroase de primavara sau toamna, atunci cand incalzirea conventionala nu functioneaza, sau daca doriti caldura doar intr-o singura camera.
Incalzitoarele traditionale consuma foarte multa energie electrica, spre deosebire de mini aeroterma Handy Heater care consuma doar 350W, astfel veti avea un consum redus de energie electrica.

Caracteristici Aeroterma portabila:

Carcasa termorezistenta din plastic ;
Interval temperatura: 15 - 32 grade C;
240V - 50 Hz;
Culoare : Negru;
Handy Heater se opreste automat dupa 12 ore in cazul in care este lasat sa functioneze fara interventie;
Handy Heater produce o presiune acustica de 70 dB.

Achizitionati Aeroterma portabila la un pret imbatabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura