Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.35
2 stars: Prost
211 pareri

Tigara electronica eGo-CE5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei
Cod produs
6065
Pe stoc
Da
Descriere
Tigara Electronica EGO-CE5, este cel mai nou model din categoria tigari electronice, din seria EGO. Tigara electronica EGO CE5 aduce noile imbunatatiri la nivelul atomizorului folosit. Clearomizorul CE5 reprezinta ultima inventie in domeniu si se deosebeste prin capacitatea acestuia de a fi servisabil prin schimbarea rezistentei. Acest lucru inseamna ca durata de viata a clearomizorului este marita considerabil.

Care a venit ca un raspuns rapid care s-a dovedit a fi si eficient la cererea justificata a fumatorilor de tigari electronice si anume aceea de a simplifica modalitatea si rapiditatea de incarcare cu e-lichid a compartimentului de stocare a acestuia, pe care ulterior atomizorul il va transforma in vapori. De fapt este vorba despre eliminarea vatelinei care este continuta de catre cartusele obisnuite, astfel incat turnarea e-lichidului se va face direct in acest cartus cu volum marit. Chiar daca acest nou sistem va genera un mic plus de consum pentru e-lichidul folosit, avantajul rapiditatii reincarcarii devine important pentru acei dintre d-voastra care nu pot aloca timp pentru aceasta operatiune.

Aceasta simplificare a condus la o mai rapida folosire a tigarii electronice EGO-CE5 si in plus genereaza marirea cantitatii de aburi pe care atomizorul ii poate elibera. Clearomizorul CE5 are o capacitate de 1,6 ml si o rezistenta de 1,8-2 ohmi.

Acest lucru se traduce prin aburi mai densi pentru mai mult timp.
Caracteristici Tigara Electronica EGO-CE:
Tigara Electronica EGO-CE5;

Lungime tigară: 13.5 cm;

Diametru: 1,4 cm;

Timpul pentru incărcarea unei baterii este de: 2 ore;

Tensiunea de lucru: 3,7-4,2 V;

Bateria(650 de mAh) - 5 click protection;

Durata de viată a unei baterii: 300 incărcări.
BONUS PRIMITI O STICLUTA DE LICHID.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura