Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.34
2 stars: Prost
212 pareri

Aparat cu aburi pentru curatenie Steam Cleaner

0 stars: 0.00 din 0 pareri

105 lei
Cod produs
3008
Pe stoc
Da
Descriere
Aparat cu aburi Steam Cleaner pentru curatat este un aparat util in casa d-voastra. Cu un design modern si facil, curatatorul cu aburi Steam Cleaner poate fi utilizat oriunde. Acest aparat cu aburi are un desing modern.

Curatarea aragazului sau suprafetelor cu gresie si faianta se poate face foarte usor cu acest aparat de curatat cu aburi Steam Cleaner.

Baia si WC-uri dumneavostra vor arata mult mai curate si igienizate folosind o curatare cu aburi puternici - doar cu Steam Cleaner;
Steam Cleaner poate fi folosit pentru suprafetele din sticla, metal, oglinzi, la mobilier (canapele, fotolii, perdele), pardoseli, la curatarea si intretinerea suprafetelor textile, inclusiv la curatarea masinii, de la tapiterie, mocheta, plafon, pana la motor sau portbagaj.

Despre aparat cu aburi Steam Cleaner: - Aparatul de curatat cu aburi Steam Cleaner vine insotit de o gama larga de accesorii care asigura adaptarea la orice obiect sau suprafata care necesita curatare.

- Curatatorul cu aburi Steam Cleaner este un prieten al nostru si al mediului. Isi face treaba singur, fara detergenti sau produse chimice ce pot dauna sanatatii. Steam Cleaner necesita doar putina apa pe care o transforma intr-un jet de abur ce curata si cele mai grele suprafete.

- Curatatorul cu aburi Steam Cleaner beneficiaza de un jet fierbinte de abur ce omoara microbii, bacteriile, ciupercile, indeparteaza praful, inmoaie grasimile si murdaria, indeparteaza petele de orice fel si multe altele.

- Utilizarea acestui aparat de curatat cu aburi Steam Cleaner este economica atat din punct de vedere al timpului cat si al banilor. Steam Cleaner este un aparat de curata cu aburi ce reduce timpul pentru efectuarea operatiilor de curatenie, elimina cheltuieli cu detergentii iar consumul energetic este doar 900w.

- Prin folosirea acestui aparat de curatat cu aburi - Steam Cleaner, volumul de munca depus este mult mai mic in comparatie cu folosirea detergentilor.

- Puterea aburului nu asigura doar curatarea, ci si dezinfectarea si igienizarea suprafetelor, prin distrugerea microorganismelor (bacterii, spori, fungi, mucegaiuri).
Caracteristici aparat cu aburi - Steam Cleaner: - tensiune de alimentare Steam Cleaner: 220-240V / 50Hz

- putere Steam Cleaner: 1000W

- presiunea aburului: 0.2- 3.5 bar

- capacitatea rezervorului de apa: 300ml (max)

- cantitatea de apa cu care se poate incaraca rezervorul: 150-270ml
Continutul pachetului aparat cu aburi - Steam Cleaner include: - curatator cu abur Steam Cleaner;

- cupa de masurare;

- cap de aspirare drept;

- stofa;

- furtun;

- cap de aspirare curbat;

- palnie;

- perie de spalare;

- stergator de fereastra;

- perie;

- instructiuni de utilizare.

Renunta la curatarea traditionala a suprafetelor, cumpara acum aparat cu aburi Steam Cleaner pentru curatat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura