Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 8 ani.
2.38
2 stars: Prost
203 pareri

Joc Remy cu table din lemn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei
Brand
6710
Pe stoc
Da
Descriere
Joc Remy cu table din lemn este un joc de societate care poate fi jucat de 2, 3 sau 4 jucatori, fiind un un joc familiar si distractiv. Joc Remy cu table din lemn este un joc foarte rezistent, fiind foarte recunoscut la materialele de fabricare. Tablele sunt facute din lemn masiv si lacuite, iar piesele de joc sunt fabricate din praf de piatra.

Regulament Joc Remy:
Toate piesele componente ale jocului (106) se pun pe masa de joc cu fata piesei in jos. Se amesteca bine si se formeaza stive a cate 7 piese si se aseaza intr-o linie, ramanand o piesa la care se va uita conducatorul de joc si pe care o va pune in stiva corespunzatoare numarului piesei.
In continuare se impart cate 2 stive de piese fiecarui jucator - respectiv 14 piese, iar jucatorul din dreapta celui care conduce jocul va avea 15 piese deoarece a primit stiva cu 8 piese.
Primul jucator va pune o piesa pe masa fara a lua alta, ramanand pe tabla de joc cu 14 piese, iar ceilalti jucatori vor lua cate o piesa din stocul de pe masa pentru a completa 15 piese si va arunca pe masa o piesa de care se poate lipsi, deci pe tabla de joc tot timpul jucatorii raman cu 14 piese.
Jucatorii mai pot lua piese si din cele depuse pe masa de joc si anume de la jucatorul anterior, in acest caz nu mai poate lua din stiva. Fiecare jucator va compune formatii care trebui sa fie de doua feluri: suita de numere e aceasi culoare, indiferent de numarul cu care se incepe (de ex.: 2, 3, 4, 5 - rosu). Terta formata din numere dar culori diferite( de ex.: numar in culorile rosu, galben, albastru, negru).
O formatie completa este alcatuita din minim 3 piese de joc. Cele doua piese Joly pot inlocui orice numar in formatia pe care o construim. Jucatorul care isi formeaza formatiile din cele 14 piese castiga jocul.
Dupa etalare se pot face completari de piese acolo unde formatiile etalate ii permit(la el sau la parteneri de joc), iar punctele realizate ii revin. Jucatorii pot lua piese din stiva sau din piesele de pe masa de joc depuse de jucatori(dar numai cand eraleaza sau cad deja a etalat). Din piesele puse pe masa se poate lua una singura sau mai multe, dar de unde va rupe randul pieselor, cu piesa respectiva va trebui sa constituie o formatie.
Cand jucatorul a ramas cu doua piese de joc pe tabla anunta partenerii de joc, pentru ca acestia sa poata sa-si aranjeze sau sa completeze formatiile etalate sau pe cele pentru etalare. Cel care termina jocul va fi castigator si va primi pentur incheierea joului 100 de puncte, plus punctele realizte prin etalarea formatiilor.
Jucatorul care nu a etalat formatiile ca avea minus 100 de puncte, iar jucatorii care au ramas cu piese pe tabla de joc vor totaliza punctele si vor scadea din cele realizate.
Piesele cat si suporturile pentru piese sunt din lemn.

Comandati acum Joc Remy cu table din lemn la un pret foarte rezonabil pentru dumneavoastra!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura