Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 8 ani.
2.47
2 stars: Prost
186 pareri

Centura Vibration Belt - Micro Computer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei
Brand
6311
Pe stoc
Da
Descriere
Centura pentru masaj si slabire Vibration Belt poate fi folosita acasa sau la serviciu, alimentata la adaptorul de 12V sau poate fi folosita in masina in timp ce conduceti pentru o relaxare garantata sau pentru inlaturarea durerilor de mijloc avand in dotare si accesoriul de alimentare la bricheta masinii dumneavoastra.

De-a lungul centurii sunt pozitionate 5 sisteme magnetice de vibrare, controlate individual de micro-computer care le dirijeaza in 6 programe diferite, fiecare program avand 3 trepte de intensitate dand astfel un efect unic de relaxare.
Centura Vibration Belt - Micro Computer poate fi folosita pentru pastrarea fermitatii sanilor odata cu trecerea anilor.Undele ultra-magnetice stimuleaza reteaua nervilor si circulatia sangelui ducand la rotunjirea si fermitatea sanilor.
Centura Vibration Belt - Micro Computer este recomandata si pentru tinerele mamici care dupa nastere au ramas cu striatii si vergeturi pe abdomen.Undele ultra-magnetice fac ca grasimile si celule pielii sa se distribuie uniform ducand la disparitie vergeturilor.

Circumferinta centurii Vibration Belt - Micro Computer: 120cm.
Vibration Belt - Micro Computer indeparteaza surplusul de grasime si oboseala, ajuta la stimularea metabolismului si imbunatateste circulatia sangelui cu ajutorul vibratiilor controlate de micro-computer.
Principalele functii ale centurii Vibration Belt - Micro Computer:
elimina surplusul de grasime de pe abdomen, coapse si solduri;
duce la disparitia vergeturilor si striatiilor de pe abdomenul tinerelor mamici dupa nastere;
ajuta la obtinerea unor sani fermi si puternici;
produce un camp magnetic sanatos care duce la imbunatatirea circulatiei, regenerarea celulelor pielii, eliminarea oboselii si durerii musculare, face pielea mai fina si mai elastica.
Centura Vibration Belt - Micro Computer se alimenteaza de la un transformator de 12V. Se poate folosi si in masina putand fi alimentata si de la bricheta masinii.
Pachetul Vibration Belt - Micro Computer contine:

Adaptor sursa 220 V, trasformator 12V - alimentator bricheta masina.
Doua moduri de functionare (intensitate): slab si puternic.
Lungime centura: 1.3 M.
Greutate: 0.3 kg
Cumpara acum aceasta centura Vibration Belt - Micro Computer pentru a te relaxa oriunde te-ai afla.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura