Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.35
2 stars: Prost
211 pareri

Friteuza electrica Victronic VC518

0 stars: 0.00 din 0 pareri

170 lei
Cod produs
7031
Pe stoc
Da
Descriere
Prajiti usor si rapid folosind friteuza electrica model Victronic VC 518. Utilizand friteuza electrica model Victronic VC 518 veti putea praji foarte usor si rapid legume, carne, peste, sau fructe de mare. Aceasta friteuza electrica are un desing modern si placut.

Friteuza electrica este un aparat de nelipsit din bucataria d-voastra. Friteuza electrica este simplu si usor de utilizat. Doar in cateva minute cu Friteuza electrica victronic VC 518 veti praji alimentele dorite.

Caracteristici Friteuza electrica Victronic VC518:
- termostat
- filtru
- cos din inox cu maner
- led indicator
- 1800W
- capacitate 2,5 L
- control temperatura.

Mod de utilizare pentru Friteuza electrica model Victronic VC518:  Scoateti cosul metalic din interior, nivelul uleiului trebuie sa fie situat intre limitele minime si maxime marcate pe peretele vasuluia friteuzei.
Utilizati numai ulei de calitate, folosirea pentru prajit a untului, margarinei, ulei de masline sau a unturii animale nu este recomandata din cauza degajarii de fum.
Ungeti vizeta cu ulei pentru evitarea condensului.
Conectati friteuza si setati termostatul la temperatura dorita. Lampa pilot se va stinge in momentul in care se va atinge temperatura setata.
Puneti alimentele dorite (cat mai uscate daca se poate) in cos.
Nu incercati sa prajiti cantitati foarte mari pentru ca vor absorbi prea multa grasime sau nu vor fi bine prajite.
Nu supraincarcati cosul - aranjand alimentele in cos, ele se vor praji uniform.
Puneti cosul inapoi in friteuza. Mutati manerul in pozitia verticala si inchideti capacul. Acum cosul este imersat in ulei. Nu adaugati apa sau alimente imbibate in apa pentru ca uleiul se va improsca in toate directiile.
Dupa expirarea timpului de prajire ridicati cosul din baia de ulei pentru a se scurge uleiul. Apasati butonul de deschidere a capacului.
Aici aveti un pret foarte mic pentru Friteuza electrica model Victronic VC518.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura