Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Magazin online ieftin

Membru Bizoo de 9 ani.
2.34
2 stars: Prost
212 pareri

Bile pentru mentinerea prospetimii in frigider

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei
Cod produs
4040
Pe stoc
Da
Descriere
Fridge Balls sunt bile mentinere prospetime in frigiderul d-voastra. Puteti mentine durata de viata a alimentelor din frigiderul dumneavoastra de pana la 3 ori mai mult cu noile bile mentinere prospetime Fridge Balls.

Fiecare sfera contine un pachetel cu potasiu care absoarbe gazele produse de fructe si legume mentinandu-le proaspete pentru mai mult timp.

Pe masura ce trec zilele fructele si legumele isi modifica consistenta si elimina gaze care duc la degradarea lor prematura.

Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti in frigider langa alimentele dvs bile mentinere prospetime, iar acestea vor absorbi gazul "etilena", care este responsabil pentru coacerea si putrezirea prematura a legumelor si a fructelor.

Cum functioneaza bile mentinere prospetime ce pastreaza prospetimea fructelor si legumelor: Pe masura ce trec zilele fructele si legumele isi modifica consistenta si elimina gaze care duc la stricarea lor prematura.

Pentru a preveni stricarea lor, in supermarketuri se utilizeaza minerale de potasiu care absorb gazele eliminate, pentru a prelungi viata legumelor si fructelor.

Acesta este secretul bilei! Fiecare sfera contine un pachetel cu minerale de potasiu care absoarbe gazele produse de fructe si legume pentru ca dumneavoastra sa le mentineti proaspete pentru mai mult timp.

Pachetul contine 3 bile. Diametrul unei bile este de 5 cm.

Pliculetul din interiorul bilei ar trebui schimbat o data la 60 de zile pentru a va mentine prospetimea in frigider.
Comandati si d-voastra bile mentinere prospetime Fridge Balls la un pret imbatabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura